Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

01 July 2010

Mintak2 Portugal kalah

neh masa kt Real Madrid! demi CR..*drooling!
korg pernah datang? ada?

hangen jek tengok post camnih. duk mintak kt sapa xtaw? camtu la jugak jenis mintak Kelantan kalah. duk mintak kt sapa xtaw? inila dikatakan 'hangat2 taik itik pandu'. bila ada team kuat, mula lah nk provoke sana sini. sebelom neh, rupa kasut bola pon xkenal. bukan nak cakap gua terer ke ape, at lis follow la dari awal. tak de nak tunggu final or semi or ape baru nak timbul then terus provoke ntah hape2 yang bisa memalukan diri sendiri.

neh kat Pahang.jauh cek oi kalo jalan kaki.
cam biasa 3/4 stadium RW.

Std Cheras tgk game JFC.baju kurung tuh! xkesah..

Elephant Park Man Utd vs Liv.MU menang hokey.lalalala~

datang2 jek page fesbuk beta, terus cakap "Portugal xleh g,Argentina boleh" tetibe jek.nk kata ngigau,xmungkin. camni ke dikatakan semangat kesukanan? or kalo xpaham dlm bahasa magrisnya ialah sportmanship? macam pagi td,beta post ada friendly match Kelantan vs Malaysia (U23). tiba2 ada la makhluk datang nyampuk "xde maknanya & i dont care about your kelantan" neh ade ke sy ajak kamoo? so pirashan la.


Std Darul Aman.
formula 1 di gunakan saat ini.

Malaysia vs Syria. Patriotik hokey!

sama la jugak kalo masuk TM syoknya bola.asik nk provoke je lebih.tengok bola pon tak.stail dengar gosip.mengalahkan pompuan lagaknya.orang camni la yang masa Final berebut2 beli tiket,baling2 botol. eksaited la katakan. then kibar bendera sampai kena dahi haku! kita kalo dh rasa minat bola tuh lantakla team mana pon.tengok je.nama pon tengok bola,bukan tengok penonton bola.sila lihat rating penonton paling ramai yeah :)


Std Utama Kangar. kami masuk paper weh...sila percaya :)

Man Utd Asia Tour. 3 kali taw kami g.
1.training 2.1st mactch 3.2nd match.
sape suh indon kena bom.kang kami dpt tgk lagik.lol

WC pulak ramai yg berkobar2 nak sokong team terrer then condem abis team lain. kalo team yang korang sokong menang, ok fine.tp tak payah la datang wall orang lain & provoke.lawak2.ko sape nak provoke orang? baru jek beli jersi semalam dah megah.memang la ko kenal Messi tp Messi xkesah ko sape.haha.adoi..then status kt fesbuk yer2 jek cakap ngantuk sana sini akibat wc. hek eleh owg tgk Epl xde la plak nk heboh sana sini.konpem2 game akan ada 3-4 pagi.mereka kan berada di luar garisan khatulistiwa.

so kasi chance beta nak menunjuk plak.gambar2 d area KL & Selangor tak termasuk dalam edisi bangga ini.malas dh nk menjawab pertanyaan klise "awk minat bola ek?" sama gak "awak dh ade bf x?" lihat fesbuk la dulu sbelom tanya. ada status 'ngaged' kot?

No comments: