Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

30 December 2010

Malaysia Juara Piala Suzuki AFF 2010 ; Lerr baru tahu ko Apex Biso ^_^

phewitt! pose mcm profile pic fb ai la!!!
"Padamu Malaysia ku berjanji..." berbanggakah anda menjadi rakyat Malaysia? * iklan kat redio semalam* semalam jugak Malaysia menjadi juara Piala Suzuki AFF 2010, agg 4-2. semalam jugak gelombang fenomena KFCH-Khairul Fahmi Che Mat-Apex makin kuat. sana sini owg puji Apex hebat tangkas bagai. satu je nak cakap Lerr baru tahu ko Apex bisow! ngaaa.

kami sebagai peminat yg memegang kerakyatan Republic of Klate sgt2 berbangga kembang kempis bila "wakil' kami sgt cemerlang terbilang gemilang semalam. rasa berbaloi sgt teriakan kami di setiap match team Klate sebelom neh, melaung2 nama APEX! *jeritansekuatati*. dunia sudah tahu beliau sgt bagus. ai syak Van Der Sar tercabar. Rio Ferdinand ada tweet semalam puji2 Malaysia ntah2 dia dah bisik kat VDS, Apex kini sparring terdekat beliau. huahuahua. *amin*

"sila jgn malas.mentang2 la Apex hebat" Sir Raja berkata kpd Muslim.

tiba2 jek ada gamba Muslim neh nape tak gamba Safee ke Safiq ke lalalala sy suka tengok Muslim neh kelam kabutkan diri bantu2 golie. macam comelss jek watak dia begitu plus muka innocent nervous panic2. huahuahua. ampunnn! oh macam baru perasan sy sgt suka usha defender oh my West Brown mentor kpd Rafael De Silva. defender pon besar juga peranannya.wall2 suma tuh dorg la tadah badan! idola korg hado? hado?

"gue pantas bermain di Portugal,lihat aja aksi gue!" bebel si Irfan.

*muka pura2 sayu* adik sori semalam akak rasa dh tak suka sgt dah kat adik. mula2 akak ingatkan adik neh sedara dekat uncle Bram akak yg stay kt Amsterdam,sebab tu akak rasa nak minat2 adik. *bluerkkk* macam skolah asmara penuh la plak beradik2 kakak. ala korg pon mesti pernah terangkat2 adik kakak abang angkat suma tuh. siap control2 lg. huahuahua. tak gunna punya teori! oke oke oke Irfan memang comels gofren dia pon dop comels. gagagaga. tp sekali pandang jersi indonesia sama tema dgn Portugal *jeles*. oke bye Irfan.

ohooo kami tengok big screen d Putrajaya macamlah kat umah takde tv kan kan kan tapi apa yg penting kerjasama. hujan rintik2 awal tuh tapi ai sgt degil nak jugak pegi. ngaa. tikar takde tapi penutup cermin keta pon boley..non-basah oke. apa yg best kat sini ada ubi kayu! pastu mari kembung ferut sama2.hahaha

uniform opis memang begini. ai syak kamera oppa terlebih dimensi sebab kami nampak sgt muncit. oh nooooooooo! takkan makan ubi dah muncit. musykil disitu. apa2 pun yg menang tetap menang yg kalah sila tukar bra laser2 tuh. macam la korang je penah kena. lalalala. oke bye :)

p/s : takmo la kata kt gofren apex. dia wat blog sbelom apex femes hape. isk :p

No comments: