Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

26 January 2011

Kelambu merah Nani

non-Mu adalah tidak hensem utk beradu di sini..

shantekkk kannn...? ini disebabkan orang yg belikan cadar
ini sgt chantek jelita. ngaa pirasan abes! belilah barangan buatan Malaysia. hauhauhau pada mulanya nak jek beli offcial merchandise dr UK tp sy takde paypal dimana ianya salah satu cara utk mengelak tergores di Ebay. huh denjor2!

okies bed sheet neh present utk Oppa sempena our Anniversary. auww! tak dapat bawak g OT pon takpelah janji tido nanti boleh mimpi sampai ke sana kan..muehehe. at lis proses berangan akan lebih solid & padu.

hah bab2 barang peberet neh ai tak brani la nak seprais2 kan Oppa kang nanti beliao tak suke camne? ai jugak susah ati nak pasang kat katil single ai padahal cadar neh utk queen size. dah jadi 2 kerja lak nak kena lipat2 kemas tepi2 katil tu huahuahua ngaku je la sgt pemalas kan!


sy beli kat Azza Izzura so sape2 berminat sila la order cepat2 sebelom abes! kalo kat uptown agak mahal la rm 150 camtu but kat sini murah sikit. click je cimb or maybank kawan2 & terus inform cakap "salam sy dh transfer duit cadar MU" nanti esok terus sampai kat umah anda. waka waka ehh ehh :D

oke babai!

3 comments:

Anonymous said...

huduh...hahahaha

sephia said...

ddeki..hahahaha

Anonymous said...

gatal la sayo tdo sini..huk arsenal adow?