Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

13 February 2011

Berbasikal di Old Trafford

permandangan biasa (^_^)

wow weeeee melompat lebih tinggi malam ini. pengumuman2 MU menang lagi oyess oyess oyess :D kali ni sy g OT ngn Oppa & Boy. bertiga lebih padu.


3minit pertama Silva dah wat hal ada ke patut dia coba2 usik VDS? hormat la owg tua sikit. sibbek VDS tak ambik ati tapi awal2 je la lepas tuh mereka redha tunduk patuh pd arahan senior :D ai syak ref tak belajar adat pepatih, 2-2 legend MU dapat kad kuning hape kes? kalo scholes tuh ai tak heran la dia memang dah bukak muzium kad kuning tapi Giggsy pon dapat. tertunggu2 jugak Brown ai masuk. boleh la dia buat2 terpijak ref tuh. ngaa
VDS & Vidic memang terbaik la savim2 bola. lain2 on top performance sumanya tapi pliss la Ando lu main macam takde motif. ke hulu ke hilir merusakkan bola dah la Giggsy pon passing macam tengah junjung ubi. ai makan bubur nasi pon rasa tak boleh hadam masa tuh. Rooney lak macam main kat dlm kebun kelapa sawit, nak heading bola tak sampai akibat defend yg tinggi2 then main kepong2 Rooney. finally minit 41 Nani dah wat aksi bongkak dgn penuh tertib letihkan Joe hart. 1-0..bergema lagu GGMU :D *tiba2 rasa macam kat MU Asia Tour 2009*

2nd half dah start tp bubur tak jugak hadam2. Oppa kerling2 tanda bersedia utk redha. jemmmmm! Silva score pakai tulang belakang tau tak! nak tiru Chicharito la tew. ala..tertampan je kan kan kan kalo tak dah sampai Stamford Bridge bola dia tew..ini baru la gol NASIB. sibbek Silva yg dapat nama. berbaloi la dia main sorg2 seluruh padang dialah striker dialah midfielder dialah defender. huh tak padan ngn kecik! cuak dgn keadaan itu Berba di masukkan pada minit 67 ganti Ando. ai syak Ando kena sebat ngn Pak Alex kat atas. hambikkk..
hukum karma tetap ada, minit 78 Rooney dgn rasa tak bersalah selamba jek bawak masuk basikal BMX dia dannnnn..GOAL! terbalik suma meja kat kedai makan bro! tauke bingkas bangun seterusnya wat aksi YESS!!! dia kata meja terbalik boleh di angkat kembali tapi kalo dah selalu ada bawah 'meja' memang susah nak genggam 'cawan'. Oppa & boy segera order burger daging tambahan tanda hadam. Pak Alex panggil balik Owen yg tengah susah payah warm up kat tepi. "Owen, lain kali la masuk. kita dah menang" begitu takbur pak Alex kali ini. Scholes lak ganti ngn carrick lepas tuh. Scholes takleh lama2 kalo dah dapat kad kuning nanti hado yg suspended. FT 2-1 mereka berpelukan macam pes time menag dalam suma games. begitu akrab & penuh kaseh sayang. sekian.

GGMU
x
okies bye!

No comments: