Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

02 March 2011

Maseh menguasai MEJA!

nehhhh..fenuh notification kat pesbuk haku. sebab? PEMES sgt ke Jelita tuh sampai nak infinity notification? huh ini akibat Man Utd kalah laaa..hampesssss! ngn chelsial lak tuh. meh la tengok detik2 kekalahan bergaya :D dah lama rasanya tak laung "ref gila ref gila ref gila!" |Martin Atkinson = Rowan Atkinson|. itulah ref yg layaknya disamakan dgn karekter Mr Bean!

team yg tak berkaitan nape nak bising2 lebih dari biasa? baru ako tau rupanya banyak makhluk kat BAWAH MEJA. kah kah kah. kalo liv tumpang jap nama Torres dgn harapan boleh cakap camni "tengok ah bekas team mana" tapi Torres hanya mampu kasi senyuman jambu jek weh! *loya*

Arsengal plak tak habes lg feras Carling Cup then sebok2 jugak nak komen2. tau la 2nd lead table tp shadap boleh tak? hahaha. ngn team cikai pon bungkus. wuttashame! tapi ai sgt marah la Vidic aiyg sasa tuh takde masa lawan Liberpool! isk isk isk


terbaek la Rooney! sdg on-form mamat neh :)



okay Luiz baru pes time score selama BPL neh start sebab tuh jadi camni. takbur lebih sikit :p


camneh pon kasi penalti? weh aci kerat kuku ah kalo bola Lampard tak masuk..isk!


x

okies babai!

No comments: