Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

09 May 2011

Bau-bau BPL ; Man Utd 2-1 Chelsea

"kesian dia..kempunan lagi"

Oppa coba tenangkan osmate beliao yg kipas-susah-mati Chelsea disitu. tp ai nak sambung edisi riak & takbur entri lepas haha *Yeay yeay yeay macam Dedeq Bieber* lagi SATU point nak dakap Piala sejarah Liberpool. bonus2 juga bisa buat bank peribadi MU jemm krem selama seminggu setelah kehabisan digit2 kecil & sederhana.

header entri kali ni :D
penuh munge2 chenta.


awal2 lg Cech dah menampakkan minat yg mendalam terhadap Vidic.
VDS macam sebak nak balik Belanda.
Terry macam biasa tgh siap sedia nk usha awek MU.

pembelian paling berbaloi abad ini.
Kacang tidak pernah lupakan Meksiko.
1st gol seawal saat 37 derr!

2nd goal minit '23
yeah Vidic memang seperti 23 tahun.
ohh sasanya kapitan ini lalalala~

Kapitan & adik sedara.
nadi kemenangan semalam!
wehhh menang ngn Chelsea woahhh!
bukan menang ngn MU tapi kalah ngn Stoke :D

inilah akibat usha kesasaan Vidic.
buleh woh nako doh laa!
ai syak Arai dlm pemerhatian Cech utk helmet baru.

mentor mentee.
Chicharito mesti cari Rooney dulu lepas score goal.
utk berdakapan di khalayak ramai.
tak percaya sila lihat suma game lepas2.

Rooney memang lambat surut eksaited kalo celeb goal.
round satu padang pon belum tentu abis angau dia.
Torres stedi masuk bajet hatrick tapi tak gunna jugak.

cara paling berhemah celeb kemenangan.
takde kiss kamera tanda syahdu even dah 'konpem' menang!
orang dewasa perlu tunjuk contoh baik utk muda mudi di atas.

Pak Alex menenangkan Chelsea supporters :p
Necktie MU yg ini belum masuk pasaran orang ramai.
Respect Sir!


x

GLORY-GLORY MAN UTD

No comments: