Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

30 May 2011

Juara kalah dgn Juara ; apa ada hal!

muka biasa Messi

"Biasa la Juara bertemu Juara..tapi bg sy mereka tak berada di prestasi yg sebenar..sapa yg kompiden tak hengat cakap boleh beat hingga 3-0, am sure mereka tak pernah tengok UCL"


Cewah! status pesbuk mau bikin sakit ati sendiri. well ai syak suma tau MU kalah dgn Barca di FINAL UCL bukan suku bukan semi mahupun first round! Juara bertemu Juara di dalam Liga Juara-Juara. kalo dah nama Juara hanyalah Juara & tempias2 Juara sahaja yg layak. dan kalo pon MU tewas tapi tetap Juara England & naib Juara Europe. ada apa2 lg soalan? yang tak JUARA mana2 boleh diam tak? sejarah Liverpool - DONE

Diri sendiri macam was-was nak tapau Barca tapi tak sangka la pulak teruk kena tapau akibat Park yg bermain sambil mata terpejam di 2nd half, Giggsy pula sedang risaukan prosiding mahkamah. kucar kacir sumanya! 3-1. Rooney seharusnya berbangga dgn 1 gol itu. Real Madrid pon kena tapau 5-0 derr.. lagi haru biru.

ai nak hayun helmet laju-laju kpd sesiapa yg bertanya, tambah2 gegirl yg diri sendiri tak pasti apakah bentuk sebenar bola
"pe cer boleh kalah ngn Barca. kata champion?" dgn penuh sifat mahmudah ako balas " apa ada hal Juara kalah dgn Juara?" sambil berlalu dgn angkuh. Yeah MU mmg angkuh berisi haha.

apakah dorang hengat Barca itu sejenis
"sandarkan pd kenangan?" ataupon team yg rendah levelnya dari kelayakan Soccerkid? oleh itu adalah berbaloi bergaduh akibat hayun helmet tadi kah kah kah. Barca mempunyai 3 dari 5 pemain terbaik Dunia. bukan Dunia jam10! so kalo kalahkan MU itu bukan perkara besar..

MU macam suam-suam kuku. gentar barangkali anak2 muda. awal2 macam dah bau-bau gol tapi offside sumanya. down disitu. nak kawal Messi pon mau pasang bilik kedap udara. Yeah Messi adalah Alien Workshop. Pedro boleh ganti Usain Bolt. David Villa ada chance jadi model macam Beckham. KesianVDS yg dah balik Belanda.

apapon jenis bola sumanya ai tengok.
Wallabies team peberet kategori Rubgy! apapon Liga sumanya menjadi cerita peberet. game Blackpool vs Blackburn pon layankan aje~ sy menonton bola & bola secara pukal bukannya ketika sudah berada di market. MU tidak berada di prestasi sebenar semasa Final UCL.


x

GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED


kami tengok ngn PM yew!



last but not least..mari hapuskan LALANG!

11 comments:

TOPAN_85 said...

btol2....ak sokong kata2 ko...yg bleh nk kutuk MU fan barca yg sejati jer....yg lalang 2...p blah...

sephia said...

hapuskan lalang..:P biasala..Champion mmg org xsuka..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
rabunmerah said...

tak de hal lahh....

Anonymous said...

sape yg kutuk team sendiri..wei sejarah liverpool dah lapok laaaa~ boooooooooooooo! seayam2 MU tetap ke final..live? europa!

sephia said...

ano : hello..sape yg senyap? aku siap wat entri kot? lalalalala~ liverpool itu yg AYAM..AYAM..AYAM..AYAM..busuk!

Anonymous said...

komen dah kena delete.haha padan muka..dah ayam ada hati nak kutuk MU..sedar diri la wehh.

redfar said...

biasalah adat pertandingan ada kalah menang. kalau akhir tu seri kan pelik. agaknya kalau MU menang mesti xkuar umah budak2 lalang tu. hehe..

sephia said...

hehehe biasa laa..asal MU ramai je tak suka..:p

Anonymous said...

haha. come on la. dun remove the post.
we have 5 times and not 3 times champion.
we have beaten the barca la.
come on la. even SAF pn envy of Liverpool la..

sephia said...

sukati lakitiri mak angkat ko la kan bape kali nak kalah kan..entri aku neutral kot.. aku hanya tulis MU tak berada di prestasi yg sebenar..& barca mmg kuat? who care your liberpool beat even pluto team..sejarah! kah kah kah..