Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

11 May 2011

N9 0-0 Kelantan ; apa ada hal! Part I

Semalam lepas keja terus ke Paroi. gigih kan ai~ well rasanya dah agak lama IDLE dari bola Klate neh. entri pon dah kurang pasal bola tempatan. suda hilang minat ka? merajuk? haip! penyokong & peminat adalah tidak sama..

sy maseh tidak seNIPIH itu. sy maseh follow suma tuh ;) maseh pergi stadium cuma diam2 sahaja & tiba2 suda ada di stadium. kalo stadium yg 150km ke atas je yg macam dah pencen kalo ari bekerja. ari minggu, ai tak janji! hehe

now bolasepak sedang hangat. rata2 bercerita bola bola & bola. tak terkecuali la kaum2 hawa. kalo dulu zaman 2008 ai rasa sgt janggal jadi wanita tunggal dlm sesuatu kelompok penyokong lelaki tp sgt secure sebab kenal semuanya ;) kadang2 berdua dgn Airene. but now setiap sudut dah ada wanita ;) kt Europe ini pekara biasa.


GOMO KLATE GOMO
Road to Paroi

budak kecip sbelah ai neh kena tinggal sebab ada exam :D
see kami memang 'sehat' sekarang haha

oke ai yg pakai inner merah itew~
sungguh tajam mata Lady Ayu meneka ;)
lense M.Adlan bisa buat downpayment keta!

kiri kanan depan belakang saling mengenali.
sapa cakap g stadium tak selamat?

tapi tak selamat dr asap rokok.
uhuk2 tekak suda kering :'(

cara2 mencegah asap itew :p

oke nanti sambung! ada banyak lg pic rare :D

6 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai nampak...uolls kat depan pakcik yg angkat tangan di blkng skali tue....uolls yg pakai inner rona red n black...betul x??

sephia said...

biso2..hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

yeahhh
clap..clap..clap
hahaha...rajin bonar gi tgk bola :))

sephia said...

hehehe..big applause!

yea bola kena tengok..xdapat live,ulangan pon takpe..nanti ada yg rasa nak gaduh ngn suma org..;p

Budak Gauk said...

mr pudin a.k.a mr buncit wakakakakakak

sephia said...

mana adaaa..!