Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

24 June 2011

Malaysia 2-1 Lebanon ; takmo nanges2

Malaysia 2-1 Lebanon

Malas ai nak berbasa basi. skang lebih kelam kabut mancoret :p nak berita penuh sila tengok berita. Malaysia now Top 12 Asian! mara ke pusingan ketiga Kelayakan Olimpik! *drumroll* semalam rasa berkobar2 aneh sikit. ada lagu Negaraku..ada lagu Inilah Barisan Kita ada Wau Bulan! apa lg nak? tiba2 rasa tak nak ke luar negara buat sementara.

semalam jugak kelab penyokong Klate & Selangor bersatu main gendang. meremang bulu kening habaq hang! ai duk betol2 blakang geng gendang. potensi nak kurang pendengaran tuh ada. kuat woaahh! tapi takpe janji rock~~~ bendera Klate, Selangor & N9 berkibar2. ada yg tanya kenapa bawak bendera Negeri sdgkan ini match Malaysia. pulak! apakah negeri2 itew bukan dari Malaysia? jawab jawab jawab! ;)

Tiba2 emo pehal! acah je~ well wlpn main sebelah padang dgn 10 org pada 2nd half Malaysia mampu bertahan bertahan bertahan *Shin Chan*. kita ada 10 defender pd 2nd half. apa ada hal! moh layan gambo. credit to W.Faresh kamera mahal ;)



menang dah wehh!! jum round padang~

Muslim terbukti tinggi!

Rakan-rakan sebaya yg hadir~
rasanya suma pure Malaysia :p

Oppa amat eksaited disitu dgn bendera Klate dioo..

mereka suma suda ilang pedoman.
bendera ganti wau bulan ;)

sesekali player perlu tepuk tangan tanda setuju.

bersedudukan kat depan! Oyess~

mereka penjahat stadium di dalam negeri.

peace! ai wore Aussie Wallabies yew :D
tapi sumpah ai tak sokong Aussie semalam.
bukan peace la, tapi DUA yeaaa 2-1!

Yaya & Izzaq versi ehem-ehem~

Muslim yow! Izzat juga eksaited semalam.
ai tak sempat nak berpotret dgn idola semasa *pangg sejibik!

"Awa! main bola baip2. abaikan gewe yg hado! "
dgn penuh tawadduk ai nasehat adik ipar angkat agar mengikut jalan yg benarr~hihi

bukti menceroboh. masa neh suma org tengah berpusu tunggu player kat pintu VIP.
tapi last2 player akan naik bus kan?so mari pancitkan tayar bus :D

TAHNIAH MALAYSIA


x

okies babai!

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wahhh semangat betul...ada kamo yang mesia lebey bersemangat gitew...:))

sephia said...

sila pulang ke tanah air..hehe