Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

23 August 2011

Berbuka Puasa di Kelantan Delights


Selamat berpuasa hari ke 23 :) lagi seminggu raya yeay! semalam kami berbuka di Kelantan Delights Subang. waaaa dalam hati ada laksam! sebelom tu jalan2 Parkson dulu bazir-bazir duit sempena raya nanti. sapo suh ada parkson kat situ huh.

well menu kat sini macam biasala masakan Kelantan. nama kedai pon dah Kelantan kan tapi tahu tak takde laksam? kecik ati aii sob sob camni arr membe saja nak beta sedih pilu. takpelaa pulut mangga hadoo..sedap woah!

antara menu yg hadir ialah Nasi Kerabu, Nasi Dagang, Nasi minyak dll. kueh paling kejam pon ada iaitu Lompat Tikam, akok, jala mas & COLEK buah & kepok! baaayak sgt makanan sebab buffet kam..ikan bakar tomyam bagai sampai cekodok & cempedak goreng pon hado. waa~

suma dah bulat bila kenyang haiyaa~
masa neh ai sedang hayati colek buah!
naiss decoration kan :)


utk Ramadhan Buffet rm65+ adult & 33+ Child kalo di Subang branch.
overall oke la tapi kalo ai yg kununnya tobat ore Klate neh prefer ke tempat biasa-biasa yg selalu kita pegi *ohh kaksom! *
tapi kalo nak try voley aje...oke! pre-sahur pon hado, ala-carte :)


x

okies babai!

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

org kalate suka mkn sweet ek??
sebab dulu singgah mkn kat umah sedara kat pasir mas dari air sampai lauk semua sweet la...

OMG mahalnyer buffet sampai 65++ nulan posa x mkn sgt kan...rugiiii

sephia said...

sbb tu org klate sweet2 hehehe

eh xde la..depends jugak..tp mostly kueh mmg manes2..:D