Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

16 August 2011

Kedai baju terrrmurah bagi saya :)

bhaju pokok munge neh RM 12 sahaja oke!
ai now pakai baju labuh2, stail yew!
masa neh ai kat MPBJ ada event Kelantanese :)

S
elamat petang..haa sedang apakah semuanya? tak baik chori-chori bau makanan makrukh! :p semalam ai sibuk hupdate kedai shawl termudah & arini nak hupdate plak kedai baju terrmurah. siapa kata ai high maintenance huh? pandai-pandai cas je ngaa~

well selain GM Klang ai ghase kat sini amat murah bg orang susah bajet macam ai neh. so kalo rasa nak shopim sesambil pejam mata & kacip gigi, disinilah tempatnya oke? kasi peta sikit. lain-lain highway pandai-pandai la gugel naa~

kedai neh terlokasi di Taman Sri Manja PJ. suma orang kat sini manja kut. then cari Giant Hypermarket. kedai neh ada dua. satu dalam Giant & satu lagi blakang KFC tepi Easy RHB. haaaa sila-sila-sila~ harga sama tokey sama pekerja pon kdg-kdg sama.

meh nak cita :

bhaju kurung moden meletop : rm 39 jerr sepasang
jubah saiz kita & mak kita : rm29-39 jerr sepasang
blouse sopan : rm12-19 jerr selai
Inner cotton : rm10 jerr

hah tu baru sikit..nak up lg sila ke kedai tersebut! sgt ramai tokey2 borong & mark-up gila2 kat butik. padahal modal murah je kan? sape yg terjangkit dgn ai memang KONPEM tak beli baju kurung moden kat lain-lain tempat. so boros with brain yea? chow~

x

okies babai!



2 comments:

Mama Zara said...

wahhhh...kena terjah ni :)

sephia said...

Musti..sgt murah mama :D