Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

27 March 2012

Las Vacas : steak sebenar

Hye rakan-rakan sebaya! petang ni ai nk hupdate sikit isu mengidam. mengidam adalah sejenis simptom yg mampu membuat air 'nira' meleleh! hauhauhau. ai selalu kena simptom tu tambah-tambah bila 4-5 hari tak boleh makan akibat sakit gigi or demam. hengat preggy mommy je ke ada simptom neh. anak mommy pon boleh kena tahu.

so this week pembawakan perut mengidam nak makan 'Beef Wrap' di Las Vacas.bukan Las Vegas pusat judi itew. makanan disini sumanya ditanggung halal oleh Jakim. no worries :)

so yeah my beef wrap. gulp!
sejenis carrot + asparagus dibalut dgn cheese & daging segar.

bruschetta yang sgt umphh!

kali ni ai tak order steak. just chicken hotdog.

beef pie.
inti beef yg rasanya macam kuah meetball Ikea. whew!

Peach tea for the peace :)


zoom sket! :0o0o

inilah steak sebenar! harga ikot kategori te kawan-kawan.
boleh pilih half-cooked or well done cooked.
kalo nak rasa fear factor amik la yang paling besar + half cooked.
'merah-merah gitew' ngaa~


suasana yg cozy baik utk steak sebenar.

masuk je terus pilih nak yang mana.
saja la letak last-last sebab nk kasi lapar dulu kat atas! :p


x

okies, pakwe bayar!

2 comments:

deno said...

wah seronok makan orang belanja... :)

sugar rush said...

hye dear, feel free to visit our blog with latest fashion trends we can find in stores. http://alsugarrush.blogspot.com/