Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

26 June 2012

Jalan-jalan Cameron Highland

Assalamualaikum & Selamat Pagi :)

8 minggu lepas kami ke Cameron Highland. berderap @ jalan-jalan adalah hobi ai tak kira masa & ramalan cuaca. Asalnya ini adalah plan Lily utk bawak mok (nenek) berjalan-jalan. malam sebelum tu ai & Amy ke rumah Lily jenguk Sophie Lutfiya, then Lily ajak join sekali. hape lg gigih la Amy balik ambik baju & tido umah ai.

Ketua kami adalah Pokwe suami Lily iaitu satu-satunya kaum adam yg dibenarkan ikot gadis-gadis cun ini. dah lama ai ajak Oppa pegi tapi asik tak sempat je. Oppa cakap jauh tapi ai tak percaya. pakcik google map cakap 2 jam dah sampai. ghupanya memang jauh dekat 5 jam jugak la. 2 jam tu kalo highway semata-mata. itu la pentingnya dengar cakap org dewasa seperti kekaseh anda dari percayakan google yang belum tentu setia.


antara mereka yg bekerja di hari ahad.
kumpul OT barangkali.

Lily & family. rhendu mereka semua!
mok begitu sporting ajak kami bergambar2.

nenek kebayan Tanah Tinggi.
sedar-sedar hidung dah hitam.

kami di Strawberry Park. macam biasa strawberry sgt murah kat sini.
ada ice-cream, jem & etc. petik strawberry rm25/box.
nak beli terus pon boley.. rm15/box (L) & rm10/3box (S).

meet Sophie Lutfiya :)
kesian Sophie kena gigit. gagaga


x


okies babai!

2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hamboi jeleznyer tgk thyeols bercuti....geng gegurlz yg hot da boom gituew

SEPHIA said...

i guess nippon lg sejuk kan..hehe