Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

19 September 2012

Buchik @ FIM

Assalamualaikum :)

Kebelakangan ni ai rasa diri ai semakin gemuk. wahh semakin kot? ada yg kata perasan nak mampos & ada juga yg kata ati senang akibat perkahwinan tempoh ari. dah dah dah. auta suma tuh! faktanya ai terdapat seorang adik yg study di FIM - Food Institute of Malaysia. nama pon dah food. maka suma adalah berkaitan dgn makan & makanan. mohon Buchik tak gemuk!

setiap ari Selasa & Rabu beliao akan take-away hasil masakan. pagi-pagi ai akan siapkan pelbagai saiz container supaya tak miss walaopon satu jenis hasil masakan itu hahahaha *gelak sambil gosok ferut* bukan nak puji. sumanya sedap-sedap belaka. masa bulan posa Emy la jd vacuum. lepas kawen Emy dh pindah so ai rela ati ganti posisi Emy.


antara hasil tangkapan Buchik

Sumtimes buchik bawak hasil masakan ke opis ai sementara tggu ai abis keja. Sejak-sejak ada org anta & amik keja ni ai dah jadi lupa cara-cara memandu. Ditambah pula dgn ferut yg sentiasa kenyang hahahaha. Boleh? *panggg sejibik!

Well kalo nak masuk FIM ni amatlah recomended. Asrama free. Nama je asrama tp stay kondo ada swimim pool! Untong la anak-anak zaman sekarang. Kalo tensi boleh terjun ke pool dari tingkap bilik utama.hasil masakan boleh di makan & bawa balik. Dulu ai ajar chik masak (masak air) but now dia ajar ai macam-macam. Salah guna pisau pon bebel! Grrrr


X


Errrk! Alhamdulillah :)

No comments: