Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

14 February 2013

CNY 2013 : KL - Klate

Assalamualaikum :)


Macam biasa rakyat pantai timur akan balik kampung tak kira cuti apa sekalipon. asal tertera je cuti dalam kalendar berpusu-pusu mengkayakan tol gombak serta stesen-stesen petrol berhampiran.


Ai pon terlalu selalu terjebak nk elak jem melampau itu. ikot terengganu la ikot cameron la ikot grik la. perkara camni boleh elak kalo naik train or plite. zaman bujang dulu kalo tak lalai sempat la beli tiket train. sekelip mata boleh abes tahu. kalo lalai jawabnya kenyangla makan jem tanpa roti susu.

Kali ni kami memilih percayakan GPS. GPS cakap sila belok kiri & ke Cameron Highland. ai la paling gumbira hahaha. mula verangan guling-guling atas ladang teh.

dari Raub-Sg Koyan - Cameron Highland.
Subhanallah sangat cantik! jalan pon smooth.

biar makan angin dari makan jem. hewhew

 Singgah kat Bharat Valley cuci-cuci mata.
dapatla beli 5 ketul teh utk nenek & saudara saudari
kat bawah tu boleh turun kalo nak guling-guling tapi ai dah tak larat :p
Bunga tu rm2 je uols! gumbira dapat beli even pengakhirannya layu aje.


Selamat Pengantin Baru Su Da :)
ai tak dapat nk melaram baju kurung dah. sangat sendat oke. wuwuwu. Sebelum tu misi menyedut air kelapa muda & coconut shake.
yummeh! favourite ever.

Sebelom pengantin sampai kami rasmi dulu la pelamin itew.
mak abah pon terjebak jugek haha. dah nk dapat pangkat datuk!
yg sehat dua orang tu ialah cucu tokmek preggy 8mths & 6mths :)
Last skali ai & Piqa bersama Mokya. kami memang gila flash!


Selamat Pengantin Baru Ebie & Kay.
Ebie adalah sepupu ai sebelah mak &
beliao jugak adalah junior Oppa di SM Sains Machang.
tp sumpah ai x pernah usha Oppa sebelum tuh! :p


DedeQ & his anak sepupu tengah shooting filem terbaru mereka.
hujan atau panas mereka masih gigih shooting tanpa director.
atas tu Oppa bersama Uncle ai dari Muorr..


x

okies buibui

No comments: