Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers

12 March 2013

Selamat Pengantin Baru Farah


Selamat Pengantin Baru Farah :)


Farah adalah officemate ai dan juga junior masa di SMKSH dolu-dolu. 
Tak sangka dapat kerja sama-sama.


Memandangkan ai dah tak larat nak hadapi perjalanan jauh, ai decide fly aje la. Lagipon tiket sedang murah time tu. Sejak-sejak preggy ni ai naik MAS je uols. Malas nk gtaw sebab musabab tak naik Qatar Airways hahaha. 
Sape yg biasa naik segala belon ni tahu lah sebab nya itew.

Sebenarnya tak praktikal pon fly balik perlis ni. Perlis ketiadaan airport. Oleh itu terpaksalah menyusahkan ibu bapa bg tujuan menjemput mak buyung ni. Jauh la jugak. Almost 60km & bukan highway. Semputt. Kalo highway skali press je kan.







Lepas kenduri Farah ai merayu kat Buchik. Mohon tunaikan hajat nak makan laksa & bihun sup Kuala Perlis. Padahal baru lepas makan kan. Siap amik ayam banyak lagi. Ampunn Farah. Hewhew. Tapi impian anak kecil harus ditepati. Macam biasa la sesambil tunggu order kami akan lintas jalan buat drama swasta tepi pantai :)

Balik dr KP ai ternampak sebakul Pesta di Kangar. Apa lagi. Singgahlaa. Tak padan ngn sakit pinggang. Boleh hilang seketika sakit ni kalo singgah tempat camtu. Nasibla anak. Ibu kamu menang begini. Bhaha. Mostly peniaga pesta tu dari UniMap. Bagus! Mana nak dapat untung kalo bukan dari menjual kan :)

Esoknya g Thai. Tak larat dah. Pegi beli kasut DedeQ je pastu balik. Baru tahu erti keletihan mengandung. Macam tu la mak rasa agaknya dolu-dolu. Insaf!

Malam tu dh fly balik KL. Berdua dgn baby tembam dalam perut. Sadis! Papanya di Labuan. Buchik lak masih bercoti sem. Flite delay sikit so sampai lewat la jugak. 

Sibbaik ada lg ERL. Sampi TBS kena jalan lg 6 batu. Letihnyaaa :'( ai tak suka benti TBS! Finally Lili sampai & anta balik pJ. Thanks sahabat :) tp kakak Sophie tak datang. Dh titun :p

Begitulah masalah sy minggu itu. Penuh dengan suka duka. Hee. Oke selamat beramal :)

No comments: