Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Showing posts with label Cameron Highland. Show all posts
Showing posts with label Cameron Highland. Show all posts

26 June 2012

Jalan-jalan Cameron Highland

Assalamualaikum & Selamat Pagi :)

8 minggu lepas kami ke Cameron Highland. berderap @ jalan-jalan adalah hobi ai tak kira masa & ramalan cuaca. Asalnya ini adalah plan Lily utk bawak mok (nenek) berjalan-jalan. malam sebelum tu ai & Amy ke rumah Lily jenguk Sophie Lutfiya, then Lily ajak join sekali. hape lg gigih la Amy balik ambik baju & tido umah ai.

Ketua kami adalah Pokwe suami Lily iaitu satu-satunya kaum adam yg dibenarkan ikot gadis-gadis cun ini. dah lama ai ajak Oppa pegi tapi asik tak sempat je. Oppa cakap jauh tapi ai tak percaya. pakcik google map cakap 2 jam dah sampai. ghupanya memang jauh dekat 5 jam jugak la. 2 jam tu kalo highway semata-mata. itu la pentingnya dengar cakap org dewasa seperti kekaseh anda dari percayakan google yang belum tentu setia.


antara mereka yg bekerja di hari ahad.
kumpul OT barangkali.

Lily & family. rhendu mereka semua!
mok begitu sporting ajak kami bergambar2.

nenek kebayan Tanah Tinggi.
sedar-sedar hidung dah hitam.

kami di Strawberry Park. macam biasa strawberry sgt murah kat sini.
ada ice-cream, jem & etc. petik strawberry rm25/box.
nak beli terus pon boley.. rm15/box (L) & rm10/3box (S).

meet Sophie Lutfiya :)
kesian Sophie kena gigit. gagaga


x


okies babai!