Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Showing posts with label Chelsea Tour. Show all posts
Showing posts with label Chelsea Tour. Show all posts

22 July 2011

Chelsea Football Club Tour 2011

Hye alls! sape pegi Chelsea Tour baru2 ni? kpd yg pegi don't sangka mereka dia hard fan Chelsea. kita pegi atas dasar menonton bola bukan menonton Drogba mahupon Malouda. nampak ke? isk tak baik mengata org wawawa *lariii

komen ai terhadap prenly game tersebut adalah sgt positif kali ini. Yeah Malaysia Boleh menang! berbekalkan 5 senior & anak Muda game malam tuh sgt marvelous! sesedap Kenny Rogers kalo dalam bahasa makanan.

siapa kata Malaysia kenot go at all? baru je kalah 'baik' sikit ngn Liverpool dah heboh Liverpool champion next season sebab beat Malaysia sebegitu rupa. tak baik percaya tahyul2 ni. saja nak bagi laku sokkaba dari mestika.

apa yg penting spirit tuh kak..spiritt! siapa main lawan siapa apa ada hal! spirit ini la yg ada pada anak2 muda semasa bertemu Chelsea. suma 11 player Chelsea diturunkan.gerun la tew~ tapi kan ada suara2 ge-girl cakap Chelsea main macam pegi shoping sebab tuh Malaysia nampak kuat! heh camni la ge-girl..kami tak layan provokasi murahan camneh gagaga~

kdg2 rasa nak jadi ge-girl boleh nunjuk2 tiket rm258 haha
Temkiu Syahrul Azwari 19!

sumpah kami tak kawad muka..
just rasa boring sket mula2 sebab takboleh kutuk Drogba.

posing itu perlu..
Malaysia Boleh!

Posing lagi..
arciss stadium memang camneh..overaction! kihkihkih

condem secara jujur2 nobita..
suma neh MU fans tegar oke..

oke ini condem high profile!
tiada tempat di hati..
di kaki pon voley~

sudahnya Mas 0-1 Chelsea hasil gol saguhati gol tipu gol simpati! *reffgilo*
malam tuh kami tak jadi penjahat stadium..kami insaf utk kali ini..
hanya lambai2 flying kiss je mereka..


ada gaya insaf? insane adolaa..
orang pon tak berani lintas kami..
tapi kami tak insane..:D

kami memang pemalu macam daun semalu..
sopan je tunggu jalan yg jem itu..

oke jalan dah clear..jum balik!
tak pakai helmet pon takpe..
polis tak boleh dakwa org gila..hahahaha

x

okies babai!