Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Showing posts with label Kelantan. Show all posts
Showing posts with label Kelantan. Show all posts

13 June 2011

Piala FA sgttt berat!

Selamat Petang cekgu! arini xmo lg ulas2 bawang tentang kejadian bola & penyu. Yeah walau apa pon sebabnya Klate tewas ai xmo kesah. oke kesahnya Tganu menang. datang provoke ai siang malam oke oke oke mung buleh pegang dok Piale? gagaga~

antu : sesungguh atinya nk pegang piala. padahal kalah!

me : oke kalah ke menang itu adat tapi dpt jumpa piala adalah TUAH! ;)

antu : cisss~


Kalo Piala Malaysia sgt berat, (kliksitu) Piala FA datukk berat :p
mampu senyum2 kambing kat sebelah je..

lokasi : bilik persalinan Tganu
pakej : termasuk air mineral & ayam goreng


x

okies nanti cita lagi!

11 May 2011

N9 0-0 Kelantan ; apa ada hal! Part I

Semalam lepas keja terus ke Paroi. gigih kan ai~ well rasanya dah agak lama IDLE dari bola Klate neh. entri pon dah kurang pasal bola tempatan. suda hilang minat ka? merajuk? haip! penyokong & peminat adalah tidak sama..

sy maseh tidak seNIPIH itu. sy maseh follow suma tuh ;) maseh pergi stadium cuma diam2 sahaja & tiba2 suda ada di stadium. kalo stadium yg 150km ke atas je yg macam dah pencen kalo ari bekerja. ari minggu, ai tak janji! hehe

now bolasepak sedang hangat. rata2 bercerita bola bola & bola. tak terkecuali la kaum2 hawa. kalo dulu zaman 2008 ai rasa sgt janggal jadi wanita tunggal dlm sesuatu kelompok penyokong lelaki tp sgt secure sebab kenal semuanya ;) kadang2 berdua dgn Airene. but now setiap sudut dah ada wanita ;) kt Europe ini pekara biasa.


GOMO KLATE GOMO
Road to Paroi

budak kecip sbelah ai neh kena tinggal sebab ada exam :D
see kami memang 'sehat' sekarang haha

oke ai yg pakai inner merah itew~
sungguh tajam mata Lady Ayu meneka ;)
lense M.Adlan bisa buat downpayment keta!

kiri kanan depan belakang saling mengenali.
sapa cakap g stadium tak selamat?

tapi tak selamat dr asap rokok.
uhuk2 tekak suda kering :'(

cara2 mencegah asap itew :p

oke nanti sambung! ada banyak lg pic rare :D

02 November 2010

Bola sentiasa cukup kaseh sayang..

arghh tak kira tak kira nak jugak tunjuk skali lagi :)

Yeah gembira tak terkata Klate menang. harapan sekian lama :) tapi maseh takde mood nak hupdate ttg Piala Malaysia. sy dah masuk 3 tahun pollow RW sebegitu rapat.sbelom neh ikot Perlis & Kedah. pollow g stadium sejak kecik,ikot abah :) agak sentap hati ngn wanita2 yg kononnya kipas susah mati RW.okay suka ati mung la nak g stedium ke or nak wat rumah tepi stedium ke. jersi pon takde? okay itu bukan isu tapi yg tak bestnya duk wat aksi2 loqlaq di khalayak umum. adui..takde mak ayah ke? hamik mung sy bagi mak ayah terus. bukan suami or abang. tolong la. bengkek ati ako tau tak bila owg cakap "wanita kelab" itu memang gedik2. sebelom neh rasa aman je.bila jadi camneh rasa nak pencen suda ke stedium. masalahnya konpem ke IC 03? nak kata jakuness tak jugak. bukan main melaram lagi.sy syak mereka kurang kaseh sayang. sekian.

01 November 2010

Piala Malaysia :sgt berat

yo yo yo tak sempat buat karangan.
lusa2 nanti hupdate yeah.
mau tido dgn piala suda. GKG !!!

18 August 2010

Sampul duit raya Kelate.Net !

ngaa. mereka tiba lagi. kali ini mereka berwarna kuning. tahun lepas merah semerah2nya. saya pasti itu kerja Poknik or en.Matyu. ini kerana mereka fan Liverfool. huh. tak pasti kenapa tahun neh jadi kuning. adakah kerana tema mereka juga kuning?

tahun lepas bajet 40 sampul. tahun neh jadi 60. anak2 bertambah. sangat bahagia. wlpn bg 2-3 hengget je tapi kanak2 ribena tetap gumbira. duit rm3 + sampul rm0.20 = rm3.20. haa.tp limited utk yg under 17 okay. sekian.

so sapa2 rasa kaya & nak bagi duit raya kt anak2 sedara sekelian, boleh la tempah kat Kelate.net. sangat Rare & Stylo. kata minat bola Klate? NIPIH la kalo tak beli neh.


GomoKlateGomo,


12 August 2010

Salam Ramadhan dari Pasukan Kelantan di Tanah Suci.

Alhamdulillah syukur kpd Allah s.w.t. Pasukan Red Warrior 09 yang telah selamat tiba di Tanah Suci Mekah. Sebelom tuh mereka terlebih dahulu singgah di Kaherah dan Madinah. Gomo Klate Gomo :)

bersama mr. Manager : Mr. Azman Ibrahim
Piramid tuh blakang dorg.

berlatarbelakangkan pokok kurma.

saya juga xpaham apakah ini?

di bukit jabal Uhud.
mr. Saff memegang kamera itam.

berbuka puasa ramai2.
bestnya..:)

bro Nafuzi selesai menunaikan terawih.


p/s : pic grabbed from Sis Dunie : wifey Bro. Nafuzi, Mr. Azman. kpd Papa : yuyu grab gambar des. siapa papa ku? Papa itu adalah en. Azman. Papa kpd Yuyu & Yaya..Kak Dunie juga dah bg lesen grab :)


selamat berbuka dr,