Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Showing posts with label Man. Utd. Show all posts
Showing posts with label Man. Utd. Show all posts

23 April 2012

Who will be the BPL Champion?


Wua nervous tahu. ada ke MU 4-4 Everton? sepatutnya & sepatutnya MU kena menang game td. next week dah lawan M.City. boleh dikatakan penentu la. tak lalu makan suda. dah la last2 week ai begitu riak & takbur post mcm dah nak Champion hihi. sape pon kompiden der. gap 8 pts kot. dalam hati ada Piala. skang gap 3pts je. mana nak sorok perasaan gundah gulana ini.

Glory-Glory Manchester United

x

okies babai

08 December 2011

Sentap makkk!

takgunatakgunatakguna mencimencimenci ai pegi keja dengan penuh sifat mazmumah. kecewa tahu. camno laa depa main pagi tadi. kalah oke kalah. kalah saje takpe neh dah terjerumus ke Europa League utk pertama kali dalam 6 tahun & utk kali ke-3 dari 1993. Kipas Liverpool bersukaria nampaknya seperti bermain dalam UCL?

suma nak injured kan.dah tiba masanya beli top player kot.

x

dang keciwo

24 October 2011

Manchester vs Manchester

paper neh dah selamat masuk shredder machine!


Apecer MU kalah? panggg sejibik! boleh laa main 10 org. alah alasan je tew. panggg lagik! ngn City pon boleh kalah kata champion19? neh wat ako hangen neh.

hoi! City lead table la. kalo tak terer takde la plak lead table. kalo dah terer tuh mmg bungkos la MU main 10 org. tu pon nak kena aja ke huh dasar kurang ajar :p

Balotelli begitu riak 2-3 menggu neh.kejar kandang emas barangkali. kerbau mana pakai kasut. dah la jadi pembalut kotak bawah katil ako. terus dirobek-robek keratan akhbar itew tanda benci.

tp kan ape cer Chelsea ex-champion tuh boleh kalah ngn QPR yg baru naik liga? sebab main 9 org kan..haaa..dah kalo tak xcukup org tuh memang semput laa nak menang silap2 stroke.

oke laa MU boleh score jugak sebiji even *bukan Evans* main 10 org..kan?



x

GGMU

22 September 2011

Tak abes lagi neh jeles ngn Ramli!


arghhhhhh *tutup telinga* tensi makk tengok iklan neh.
bertuahnya ko Ramli oii bertuah!
oke ai jeles..:p

x


GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED

12 July 2011

Edwin Van Der Sar @ KLCC

Itu ari VDS ada datang KL. terkejar2 jugak la kami memandangkan ari bekerja sedunia kan. gigih balik umah tukar jersi. wlpn terlepas aksi di TM & Starhill kami tetap enjoice dgn event yg berlangsung tak sampai pon 15mnt neh :D barulah exclusive org tua-tua kata ngaa~


sebab akibat Oppa sekat buggy Hotel Traders! :p
nak salam pak gad over tuh tepis2!

spotlite terang bangat woah!!

spot from BB :) oke laaa..

-k.a.m.i-

x

okies babai!

GGMU

p/s : moody sejak2 Wes Brown join Sunderland :(

30 May 2011

Juara kalah dgn Juara ; apa ada hal!

muka biasa Messi

"Biasa la Juara bertemu Juara..tapi bg sy mereka tak berada di prestasi yg sebenar..sapa yg kompiden tak hengat cakap boleh beat hingga 3-0, am sure mereka tak pernah tengok UCL"


Cewah! status pesbuk mau bikin sakit ati sendiri. well ai syak suma tau MU kalah dgn Barca di FINAL UCL bukan suku bukan semi mahupun first round! Juara bertemu Juara di dalam Liga Juara-Juara. kalo dah nama Juara hanyalah Juara & tempias2 Juara sahaja yg layak. dan kalo pon MU tewas tapi tetap Juara England & naib Juara Europe. ada apa2 lg soalan? yang tak JUARA mana2 boleh diam tak? sejarah Liverpool - DONE

Diri sendiri macam was-was nak tapau Barca tapi tak sangka la pulak teruk kena tapau akibat Park yg bermain sambil mata terpejam di 2nd half, Giggsy pula sedang risaukan prosiding mahkamah. kucar kacir sumanya! 3-1. Rooney seharusnya berbangga dgn 1 gol itu. Real Madrid pon kena tapau 5-0 derr.. lagi haru biru.

ai nak hayun helmet laju-laju kpd sesiapa yg bertanya, tambah2 gegirl yg diri sendiri tak pasti apakah bentuk sebenar bola
"pe cer boleh kalah ngn Barca. kata champion?" dgn penuh sifat mahmudah ako balas " apa ada hal Juara kalah dgn Juara?" sambil berlalu dgn angkuh. Yeah MU mmg angkuh berisi haha.

apakah dorang hengat Barca itu sejenis
"sandarkan pd kenangan?" ataupon team yg rendah levelnya dari kelayakan Soccerkid? oleh itu adalah berbaloi bergaduh akibat hayun helmet tadi kah kah kah. Barca mempunyai 3 dari 5 pemain terbaik Dunia. bukan Dunia jam10! so kalo kalahkan MU itu bukan perkara besar..

MU macam suam-suam kuku. gentar barangkali anak2 muda. awal2 macam dah bau-bau gol tapi offside sumanya. down disitu. nak kawal Messi pon mau pasang bilik kedap udara. Yeah Messi adalah Alien Workshop. Pedro boleh ganti Usain Bolt. David Villa ada chance jadi model macam Beckham. KesianVDS yg dah balik Belanda.

apapon jenis bola sumanya ai tengok.
Wallabies team peberet kategori Rubgy! apapon Liga sumanya menjadi cerita peberet. game Blackpool vs Blackburn pon layankan aje~ sy menonton bola & bola secara pukal bukannya ketika sudah berada di market. MU tidak berada di prestasi sebenar semasa Final UCL.


x

GLORY-GLORY MANCHESTER UNITED


kami tengok ngn PM yew!



last but not least..mari hapuskan LALANG!

23 May 2011

CHAMP19N ; 19th League Titles


“I won a lot of trophies with Liverpool but to win the Premier League is the pinnacle of anyone’s career. I’m very proud today. I’m really pleased and proud to have played with a great crop of lads and obviously the manager’s second to none.”
- Michael Owen

sekian..tiada lagi " ala baru sama kami 18 kali "
tiada lagi buku2 rujukan sejarah online..
18 jilid yg berusia 20 tahun (boleh slow-slow masuk muzium arang batu)

x

GLORY-GLORY MAN UTD

We're CHAMPION! CHAMPION!
not you!

09 May 2011

Bau-bau BPL ; Man Utd 2-1 Chelsea

"kesian dia..kempunan lagi"

Oppa coba tenangkan osmate beliao yg kipas-susah-mati Chelsea disitu. tp ai nak sambung edisi riak & takbur entri lepas haha *Yeay yeay yeay macam Dedeq Bieber* lagi SATU point nak dakap Piala sejarah Liberpool. bonus2 juga bisa buat bank peribadi MU jemm krem selama seminggu setelah kehabisan digit2 kecil & sederhana.

header entri kali ni :D
penuh munge2 chenta.


awal2 lg Cech dah menampakkan minat yg mendalam terhadap Vidic.
VDS macam sebak nak balik Belanda.
Terry macam biasa tgh siap sedia nk usha awek MU.

pembelian paling berbaloi abad ini.
Kacang tidak pernah lupakan Meksiko.
1st gol seawal saat 37 derr!

2nd goal minit '23
yeah Vidic memang seperti 23 tahun.
ohh sasanya kapitan ini lalalala~

Kapitan & adik sedara.
nadi kemenangan semalam!
wehhh menang ngn Chelsea woahhh!
bukan menang ngn MU tapi kalah ngn Stoke :D

inilah akibat usha kesasaan Vidic.
buleh woh nako doh laa!
ai syak Arai dlm pemerhatian Cech utk helmet baru.

mentor mentee.
Chicharito mesti cari Rooney dulu lepas score goal.
utk berdakapan di khalayak ramai.
tak percaya sila lihat suma game lepas2.

Rooney memang lambat surut eksaited kalo celeb goal.
round satu padang pon belum tentu abis angau dia.
Torres stedi masuk bajet hatrick tapi tak gunna jugak.

cara paling berhemah celeb kemenangan.
takde kiss kamera tanda syahdu even dah 'konpem' menang!
orang dewasa perlu tunjuk contoh baik utk muda mudi di atas.

Pak Alex menenangkan Chelsea supporters :p
Necktie MU yg ini belum masuk pasaran orang ramai.
Respect Sir!


x

GLORY-GLORY MAN UTD

05 May 2011

Wembley, Wembley, We're the famous Man united and we're going to Wembley!

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley!




4-1 je semifinal second leg UEFA Champion League?

Tak payah kira2 aggregate senang cita.
Oke itu je nak kasitau.
Boleh pandang2 'Messy'!
nak pandang CR tak dapat.

ai syak Neuer demam panas lepas neh.
arini takde sumpahan2 dlm ati terhadap Anderson
mari puji Valencia. Gibbo juga on-form membuatkan Alex buntu.

ujung bulan kita tapau Barca sekali dgn ref dia.
kadang2 setan merah mengajar ako utk berdendam kesumat.

revenge UCL 2008/2009.


x

Glory-Glory Man Utd

03 April 2011

Pre-Champion BPL *edisi takbur

xmo tuleh manyak2 nanti kena gam oleh lappy sendiri. Rooney telah sumpah-sumpahan depan kamera tanda celebration tapi champion tak main la kiss kamera kami kiss Piala ;) huahuahua tapi dia sudey apologies. Ini Rudeboy yg baek ati. team2 lain sila angkat bendera putih tanda surrender! Glory-Glory Man Utd! mari pecat segala coach & manager yg tak berapa berguna demi masa depan anak2 muda kecil & sederhana :p

WHU 1-0 MU
WHU 2-0 MU
WHU 2-1 MU
WHU 2-2 MU
WHU 2-3 MU
WHU 2-4 MU

wajah riang Rudeboy lepas game. hatrik dapat bola taw!
101st goal league goal for United

x

GGMU

07 March 2011

"hek eleh..tu pon nak nanges..rilek ah nani"


Carrager memang kurang budi bahasa budaya kita. selambe jek ko blah kaki mat Nani Oppa ai! semalam ai terdengar neh "hek eleh..tu pon nak nanges..rilek ah nani" seraya itu ako rasa nak humban meja kat mamat belakang. camni la gaya lelaki yg bermachokan bola depan awek sengal ko, brani la jd hero buatan. macho la tew?

x



Ok semalam ada telur menetas. riuh sekampung macam dapat cucu kembar 3. pool 3-1 MU hape la sgt kalo bersemayam TOP 6 tew. ok top jugak kan kata ayam2. laaa..ingatkan dah champion Bpl. bluerrk

sekali lagi Ref Gila. awal2 ako dh redha kalo camni gaya nya. kapitan serbia mali takde! Ferdinand bob marli pon takde. yg hado hanyalah Brown kesukaan ai & Smalling yg baru lepas kena halau dari Hotel akibat parti liar!

x


camne budak neh nak jadi baik. org tua2 pon asik main jahat jek menipu plak tuh.


tak baik tuduh org tapi nak jugak cakap ref kurang daya penglihatan & jimat kad. yg pool BERSUMGGUH2 utk 3 mata tu tp maseh tak klasemen! paling takleh blah si terusan Suarez (keling keling keling) tuh. bersungguh2 hati tp last2 Kunyit yg dapat nama. hatrik lae! cukup disitu. lalalalala. ako menci sgt tengok muka Suarez yg krisis identiti.



ai syak rafael kena byk belajar lg cara mempamerkan kecederaan dgn berguling2,
jangan bangun sebab ref tak suma cukup kanta. see see see! evra memang sabar banyak.

x

grrr babai!




02 March 2011

Maseh menguasai MEJA!

nehhhh..fenuh notification kat pesbuk haku. sebab? PEMES sgt ke Jelita tuh sampai nak infinity notification? huh ini akibat Man Utd kalah laaa..hampesssss! ngn chelsial lak tuh. meh la tengok detik2 kekalahan bergaya :D dah lama rasanya tak laung "ref gila ref gila ref gila!" |Martin Atkinson = Rowan Atkinson|. itulah ref yg layaknya disamakan dgn karekter Mr Bean!

team yg tak berkaitan nape nak bising2 lebih dari biasa? baru ako tau rupanya banyak makhluk kat BAWAH MEJA. kah kah kah. kalo liv tumpang jap nama Torres dgn harapan boleh cakap camni "tengok ah bekas team mana" tapi Torres hanya mampu kasi senyuman jambu jek weh! *loya*

Arsengal plak tak habes lg feras Carling Cup then sebok2 jugak nak komen2. tau la 2nd lead table tp shadap boleh tak? hahaha. ngn team cikai pon bungkus. wuttashame! tapi ai sgt marah la Vidic aiyg sasa tuh takde masa lawan Liberpool! isk isk isk


terbaek la Rooney! sdg on-form mamat neh :)



okay Luiz baru pes time score selama BPL neh start sebab tuh jadi camni. takbur lebih sikit :p


camneh pon kasi penalti? weh aci kerat kuku ah kalo bola Lampard tak masuk..isk!


x

okies babai!

13 February 2011

Berbasikal di Old Trafford

permandangan biasa (^_^)

wow weeeee melompat lebih tinggi malam ini. pengumuman2 MU menang lagi oyess oyess oyess :D kali ni sy g OT ngn Oppa & Boy. bertiga lebih padu.


3minit pertama Silva dah wat hal ada ke patut dia coba2 usik VDS? hormat la owg tua sikit. sibbek VDS tak ambik ati tapi awal2 je la lepas tuh mereka redha tunduk patuh pd arahan senior :D ai syak ref tak belajar adat pepatih, 2-2 legend MU dapat kad kuning hape kes? kalo scholes tuh ai tak heran la dia memang dah bukak muzium kad kuning tapi Giggsy pon dapat. tertunggu2 jugak Brown ai masuk. boleh la dia buat2 terpijak ref tuh. ngaa
VDS & Vidic memang terbaik la savim2 bola. lain2 on top performance sumanya tapi pliss la Ando lu main macam takde motif. ke hulu ke hilir merusakkan bola dah la Giggsy pon passing macam tengah junjung ubi. ai makan bubur nasi pon rasa tak boleh hadam masa tuh. Rooney lak macam main kat dlm kebun kelapa sawit, nak heading bola tak sampai akibat defend yg tinggi2 then main kepong2 Rooney. finally minit 41 Nani dah wat aksi bongkak dgn penuh tertib letihkan Joe hart. 1-0..bergema lagu GGMU :D *tiba2 rasa macam kat MU Asia Tour 2009*

2nd half dah start tp bubur tak jugak hadam2. Oppa kerling2 tanda bersedia utk redha. jemmmmm! Silva score pakai tulang belakang tau tak! nak tiru Chicharito la tew. ala..tertampan je kan kan kan kalo tak dah sampai Stamford Bridge bola dia tew..ini baru la gol NASIB. sibbek Silva yg dapat nama. berbaloi la dia main sorg2 seluruh padang dialah striker dialah midfielder dialah defender. huh tak padan ngn kecik! cuak dgn keadaan itu Berba di masukkan pada minit 67 ganti Ando. ai syak Ando kena sebat ngn Pak Alex kat atas. hambikkk..
hukum karma tetap ada, minit 78 Rooney dgn rasa tak bersalah selamba jek bawak masuk basikal BMX dia dannnnn..GOAL! terbalik suma meja kat kedai makan bro! tauke bingkas bangun seterusnya wat aksi YESS!!! dia kata meja terbalik boleh di angkat kembali tapi kalo dah selalu ada bawah 'meja' memang susah nak genggam 'cawan'. Oppa & boy segera order burger daging tambahan tanda hadam. Pak Alex panggil balik Owen yg tengah susah payah warm up kat tepi. "Owen, lain kali la masuk. kita dah menang" begitu takbur pak Alex kali ini. Scholes lak ganti ngn carrick lepas tuh. Scholes takleh lama2 kalo dah dapat kad kuning nanti hado yg suspended. FT 2-1 mereka berpelukan macam pes time menag dalam suma games. begitu akrab & penuh kaseh sayang. sekian.

GGMU
x
okies bye!

26 January 2011

Kelambu merah Nani

non-Mu adalah tidak hensem utk beradu di sini..

shantekkk kannn...? ini disebabkan orang yg belikan cadar
ini sgt chantek jelita. ngaa pirasan abes! belilah barangan buatan Malaysia. hauhauhau pada mulanya nak jek beli offcial merchandise dr UK tp sy takde paypal dimana ianya salah satu cara utk mengelak tergores di Ebay. huh denjor2!

okies bed sheet neh present utk Oppa sempena our Anniversary. auww! tak dapat bawak g OT pon takpelah janji tido nanti boleh mimpi sampai ke sana kan..muehehe. at lis proses berangan akan lebih solid & padu.

hah bab2 barang peberet neh ai tak brani la nak seprais2 kan Oppa kang nanti beliao tak suke camne? ai jugak susah ati nak pasang kat katil single ai padahal cadar neh utk queen size. dah jadi 2 kerja lak nak kena lipat2 kemas tepi2 katil tu huahuahua ngaku je la sgt pemalas kan!


sy beli kat Azza Izzura so sape2 berminat sila la order cepat2 sebelom abes! kalo kat uptown agak mahal la rm 150 camtu but kat sini murah sikit. click je cimb or maybank kawan2 & terus inform cakap "salam sy dh transfer duit cadar MU" nanti esok terus sampai kat umah anda. waka waka ehh ehh :D

oke babai!

25 January 2011

Sesi WarmingUp.

berpelukan dikhalayak ramai dapat mengurangkan syak wasangka.

ahhh Klasemen lagik! cam biasa ai lambat hupdate mengalahkan sokkoba tempatan. hauhauhau. ehh 5-0 hokey! Berba maseh top scorer dgn 17 goal bebeh. asik2 hatrik..asik2 hatrik..muehehe. Giggsy & Nani pon nak jugak tunjuk skill masing2! Rooney jugakla kena mengalah sebab dia assist jek..assistant xkire dalam permainan yea kawan2 :D ada team tu baru nak menang. kah kah kah.ketagih la tew!

x

GGMU

18 January 2011

We're still unbeaten!

kad kuning kedua neh menandakan Rafael asuhan Brown sgt berkesan. ngaa. semakin maju kariernya berbanding kembar beliao yg jarang sekali muncul di khalayak stadium :p cam biasa kalo kena kad kuning Rooney la akan sampai dulu bekap adik2 then dia pon kena kad skali. itu pekara biasa. huehue.

whuteva la opah yg ako tau MU Klasemen! sharing mata boleh tp sharing GD jauh sekali kut.Vidic yg sasa takkan sesekali biarkan mereka merampas tahta. Berba kan ako dah cakap dia takkan bertindak kalo game suam2 kuku camnih tambah2 dia seringkali terdengar hasutan setan2 merah yg berkata "rileps la wei, Spurs tak penah menang ngn kita sejak 2001. watpe ko nak bagus2 sgt!" overall game memang laju seswai la ngn status bek terbaek! VDS,RF,NV & PE *muka riak*. somri la lambat hupdate pasal menang2 neh sebab nih sokkoba hardcopy :D

oke bye!

10 January 2011

Ayam terbaekkk dari ladang! GGMU

Giggsy the Legend! tengok cara org2 tua celeb.sopan santum je.tok uban la katakan.

well satu dunia taw semalam 2nd pool kalah.hauhauhauhau. tak kesah la FA Cup ke Piala Presiden ke yg ako tau looser is looser. eh jap jap jap..Liverpool? who? muehehehehe. cam biasa kalo dah kalah tuh macam2 alasan la kan terus tuka channel tengok AJL usha Yuna. then marah2 lak Ana Raffali menang. Tolong ingatkan ako sejarah itew..


1) ala main 10 org..boleh laaa..penalti plak tuh..

  • sapo suh ayam tua-stebeng jerat tuh main jahat sgt kan kan kan. awal2 lagi dah sadung owg suka ati kaki dia jek.hamik ko madah berhelah kaler merahh..penalti ke golek2 ke still dikira gol jugak yg ayam sekelian sakit ati nape? out tetap out babai selamat jalan safe walk alone.
2) ref giloo..asik sebelah MU jek..MU main 12 owg..
  • heh kalo time dia menang nape tak cakap camni? alasan lama kut.suma ref memang gila tp tengok la kat mana dia nak gila.huahuahua,baik ref gila dari gila pompuan or gila talak. kan kan kan.
3) cuaca sgt2 sejuk..grass-heater OT tak besh..
  • macam la kat OT je cuaca sejuk kan? lalalala. mana ko tau grass-heater xbesh? ko bukan pijak padang pon. hauhauhau. duk diam2 atas audi tuh tepi pak singh yg beli season pass :p

Reina plak nampak sedikit maju semalam maybe sebab semangat 'orang baru' tuh kot padahal takde effect pon. jadi ayam ade la..ohh Kenny's Rogers! + home made muffin :D ai rasa la kan Reina dah like page KFCM ^_^

heh ingat Reina je nampak tangkas kew..how about Evans yg tiba2 perform dah tak macam cepgu skolah dah..mula2 cuak jugak la Kuszack jadi keeper + Evans hah terbaek utk kalah, mana West Brown ai? oh rupanya anak didik dia Rafael dah ada so simpan je tenaga2 pengajar utk match yg lebih penting dari match yg tak seberapa neh. Ando+Nani+Evra pakatan gelap yg tak menjadi! ai syak mereka mogok sebab cuti Kerismas pendek dari tahun2 lepas.

sebenarnya ai speechles speechless speechless la sebab berjaya membisukan geng2 sandarkan pada kenangan neh. ayat2 mereka "man u tak power sebab penalti je" dah tew ayam power sgt la ayam itew kalo asik kena belasah jew opsss.

oke bye!

06 January 2011

ahhh terlalu selalu sgt Klasemen!

Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!


kah kah kah terlalu selalu Klasemen! riak & bangga diri serta lain2 sifat mazmumah amat di perlukan saat ini. 20 kali non-ado kalah bro. hado ai kesah kalo team tuh cakap " ala baru sama rekod kami, belum potong lagi.." macamtu la kalo dah selalu sangat meminati subjek sejarah atau sandarkan pada kenangan. tapi skang dorg macam moden sikit la bila dah pandang 3-4 tahun akan datang. ahh off topic! org tengah bangga yg current yg semasa yg mutakhir. yg tahun2 depan tuh tunggu bajet 2020 di bentangkan la baru boleh nak cakap2 ke nak pikir2. hauhauhau.

ala malas laa..asik menang jek!
setan mana ada yg baik!


sy neh tak pandai nak berbasa basi tentang bola macam Arwah Abenda. coretan terakhir beliau adalah pada 8hb,sehari sebelum kejadian itu :'( I mish you Abenda :'( harini : Khamis minggu ke-4 dia pergi..tapi kita selalu dekat.. InshaAllah :) rindu coretan2 MU dia..

MU Asia Tour 2009 :)
kami lawan sapa paling awal beli jersey..Abenda menang! dia beli 16th July 2009!



motif entri neh? sajeeeee..nak bagitau ai tido lena dgn kekalahan2 solid mereka & keluarga serta skandal mereka. waka waka ehh ehh. burn bukan sebarang burn. Ashburn pon boley..sebenarnya sy debar2 la jugak kan kan kan memandangkan afta kerismas suma team akan bizi tahap dewa. selang dua hari mesti ada game. kalo injured memang best la,boleh rehat2 sesambil usha skandal baru. well Boxing-Day. apa itu? hah gugel sendiri. then kalo terlupa update Fantasy mula la nak membebel sowg diri nak2 kalo player yg suppose dibeli tuh jadi kapten atau scorer! ai syak team tu ada mandrem kelab tersohor macam kelab ai neh.

ini baru ikot trend semasa
bukan macam sejarah Inggeris tu yg boleh di beli kat Romantika Amcorp Mall :D


oke bye!

lets sing it again Dude ^_^

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Just like the busby babes in days gone by,
We'll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride.

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will no just who we are,
They'll be singing que sera sera

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

29 November 2010

ahhh..Reina memang tak pernah macho


ingat macho la tew wat camnih
kah kah kah
ntahla dr dulu suka sgt katakan tidak pada Reina
well Spur 2-1 Liv
mari sandarkan pd kenangan
sekian

28 November 2010

eh Man Utd 7-1 Blackburn?

Jam 3ptg perut dah mula bersyair dambaan pilu time neh.lapau macam tak makan seminggu.Oppa sampai terus g makan kat pantai dalam. ala kedai yg ada dikir barat tuh. R.A.R.E bebeh tp kuciwa seketika bila ketam/udang masak kuning dah abes. neh owg lunch kul 1 kot yg kami mandai2 g kul 3 tuh takde sape suruh pon. so kempunan tak pasal2 di hari ahad.

see see see Adidas jek. ahhh England juga dikira macho.

lepas tuh kami ke The Mall ada Adidas sales. Buat pengetahuan peminat2 Oppa di luar sana, beliau neh terrsangatlah obses tahap infiniti kat Adidas.suma barang mau Adidas tapi aii kasi je non-Adidas pon.ngaaa.so sape2 rasa nak kasi adiah masa besday oppa nanti sila la beli Adidas kalo nak dia kata "jasamu dikenang". berbalik pada sales Adidas tadi sy rasa takde la sales sgt pon.baju2 cam biasa jek almost 100 jugak selai2.kasut2 agak menarik disitu.less banyak jugakla kan & hampir terembat selai kasut kaler putih then ada stripe biru & ada adidas kat belakang. size 4 UK wehh,itu size beta!!! tp apakan daya kasut itu kain sepenuhnya so terpaksa la dgn perasaan sayu letak balik :( mesin basuh kan rosak.harga dah ok rm 112 jek.bikin panas ati makk! satu2nya size 4 yg ada dalam bangunan tuh.

rembat dr blog pakd0 shj.

sapa tak tengok MU semalam? NIPIH. 7-1 brotha. sepatutnya 7-0 jek tapi bak kata comentator. consolation goal.gagaga.pedih ulu ati penyokong Blackburn ataupun bakarhitam.itula lain kali datang umah owg bawak2 la buah tangan kiri kanan kang dah rasa terhina.bawak gaviscon pon boley..seawal minit ke-2 Berba dah start wat hal.setan mana ada yg baik ati. Park (23), Berbatov (27, 47, 62, 70, 2), Nani (48) .ramainyaaa gol.biasa la Berba kalo stakat nak wat koleksi gol dia memang tak layan.gol mau berkualiti & rare. skali hayun 5 gol dia kasi.hamikk...*tadah muka.Park lak cam biasa score sambil pejam mata.bukan salah ibu mengandung mata dia camtu janji boleh nampak tiang gol.Nani lak tak abeh2 ngn skill dia.sekali pandang skill tuh milik si dia, Cristiano Ronaldo beta.sibbek sama negara so boleh maafkan sikit2.skill + asisst yg baek akan menghasilkan gol yg baik oleh itu MU terbaekkk...~

lain2 player ai tak usha sgt tapi rasa menyampah la plak kat Obertan.gagaga.si kacang pulak tak masuk2, maybe nak simpan utk next match.Rafael (nama anak beta) boleh tahan tumbesarannya. dah pandai main kasau. sy tak pasti kalo Brown terlibat dalam asuhan Rafael neh.Rooney hanyalah Rooney tapi nampak tanda2 dia mengigil nak score. eksaited lebih dan sgt laju tapi takde chance. kalo ada pon dia tak berapa sampai nak heading ball tuh.tapi beta tak nafi sgt jatuh chenta dgn bodi Vidic! Serbia mali..tough lebih 2-3 menjak neh.huahuahua.dekuk! oppa tiba2 menSekeh daku.*gosok kepala.

now tengah layan New Castle1 - 1 Chelsea. semoga Chelsea droppppp. GD dah sama, points dah lebih. apa lagi? okay bye.