Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
Daisypath Anniversary tickers
Showing posts with label VCOA - Testimonial. Show all posts
Showing posts with label VCOA - Testimonial. Show all posts

14 February 2013

Kebaikan Treenea VCOA bagi ibu mengandung


Hye uols. kali ni ai nak share testimonial pengunaan Treneea VCOA dari ai sendiri. selama ni banyak copy-pasta dari web & blog pengguna yg lain. Sebelum ni ai ada guna brand lain tapi dekat setahun jugak la benti sebab abis stok. lepas sebulan consume Treenea VCOA ai dapat rasa perubahan yg positif :)

  • Hilangkan sembelit - bagi ibu-ibu mengandung selalunya ada masalah sembelit. semakin besar kandungan semakin mudah terkena sembelit. ai pon tak terkecuali. Alhamdulillah lepas consume VCO memang hilang terus masalah ni.
  • Kurangkan rambut gugur - satu lagi antara masalah biasa  bagi ibu mengandung. rambut sering gugur lebih dari biasa. tapi lepas consume VCO masalah ni dah kurang sebanyak 80%. rambut gugur semakin kurang & sometimes takde langsung masa sikat rambut :)
  • Sembuhkan gatal-gatal - 2 minggu lepas ai jadi alergic gatal-gatal camtu. tambah kalo lepas kena gigit nyamuk, makin melaratla. sampai tahap dah nampak macam kayap. mula-mula ai memang syak kayap sebab masa lepas goreng ikan, tempat tu jadi berair. kuar air jernih macam demam campak tu. orang cakap kalo kena kayap kita tak boleh goreng anything kan.hehe.

  • nak pegi klinik asik tak sempat je. so dalam seminggu tu ai guna VCO nak lap + cuci tempat yg gatal tu. cucuk sikit kapsul VCO & titikkan atas kapas. masuk ari ke-3 tempat tu dah kering & dah tak berair lg. bila pegi jumpa doc, doc tanya guna apa jadi kering cmtu. ai cakap pakai VCO. doc tu pon senyum & bagi ubat utk matikan terus punca gatal tu.

x

Sesiapa yg nak cuba & tanya anything berkenaan VCO boleh email ai : niknurulwahida@gmail.com